Verzorging en meest voorkomende was symbolen

Verzorging en meest voorkomende was symbolen van kleding levert nog wel eens onduidelijkheid op.
Wij doen ons uiterste best om bij elk product in het tabblad ‘Extra informatie’ onder andere informatie te verstrekken over de verzorging van het kledingstuk. Mocht er toch onduidelijkheid zijn over de verzorging, mag u altijd contact met ons opnemen. Meer informatie over was symbolen kunt u vinden op de pagina van wasmachines.nl (externe link)

Het is belangrijk om het was advies van het was label in het kledingstuk op te volgen, zodat uw kledingstuk zo lang mogelijk mooi blijft. Wassen en drogen zorgt voor slijtage aan uw kleding. Deze slijtage wilt u natuurlijk tot een minimum beperken. Voor de bedrukking is echter geen duidelijke was instructie op het kledingstuk aangebracht. Het belangrijkste advies is om niet over de opdruk te strijken. Dit zal de flex opdruk beschadigen. Als er perse gestreken moet worden, adviseren wij in elk geval direct contact tussen het strijkijzer en de opdruk te voorkomen. (een theedoek of bakpapier over de opdruk leggen en daar overheen strijken, maar liever helemaal niet)

De ene flexopdruk is de andere niet. Als de opdruk aanleiding geeft om af te wijken van het was advies in het kledingstuk, informeren wij u (op de pakbon) hoe om te gaan met het kledingstuk. Staat er niets, dan mag u er van uit gaan dat u het was advies in het kledingstuk gewoon kunt volgen.

Omdat werk kleding doorgaans op een wat hogere temperaturen gewassen moet worden, gebruiken we hier speciale flex folie voor dat bestand is tegen 80° zodat een wastemperatuur van 60° geen probleem oplevert.

Verzorging ne meest voorkomende was labels - 237design.nl

Facebook pagina van 237design
Whatsapp bericht aan 237design
Instagrampagina van 237design